اطلاعیه ثبت نام پذیرفته‌شدگان رشته‌های  کارشنـاسی مهر 1401

ضمن تبريک به پذيرفته شدگان گرامی ، توجه عزیزان را به توضيحات ذيل ، معطوف می دارد.

زمان ثبت نام

مراجعه در يكی از روزهای  چهار شنبه 6 مهر  لغایت 5شنبه 7 مهر از ساعت 9 صبح تا 15 عصر  به  پردیس اصلی  موسسه  به آدرس   قزوین  خیابان نواب مجتمع ادارات نواب بلوار مالیات   جنب اداره کل صنعت و معدن

• عدم مراجعه در زمان مقرر براي ثبت‌نام ، به منزله انصراف از ادامه تحصيل پذیرفته شده  تلقی خواهد شد.
  • حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است
  • ثبت نام  و انتخاب واحد حضوری از روز در پردیس اصلی موسسه  انجام خواهدشد

مدارک لازم جهت ثبت نام

• اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا مدارک سه سال برای فارغ التحصیلان سیستم 3-3-6 یا مدرک کاردانی و یک سری کپی کامل
  •  اصل ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی
  • اصل شناسنامه و کارت ملی و یک سری کپی کامل
  • 3 قطعه عکس ٣*۴
  • مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در 21  دفترچه‌ راهنماي‌    شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ سال  1401مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).

شهریه

کل میزان شهریه محاسبه شده (جمع شهریه ثابت و متغیر) برای هر نیمسال  جهت  18  واحد درسی حدود 20.000.000 ریال معادل دو میلیون تومان می باشد.

نکات مهم

1. تسهیلات ویژه برای پرداخت اقساطی شهریه  جهت دانشجویانی که امکان پرداخت نقدی  ندارند فراهم می باشد.
  2. امکان بهره مندی از وام دانشجویی  صندوق رفاه با باز پر داخت بعد از فارغ التحصیلی   و هم چنین  وام قرض الحسنه  با معرفی به بانک از طرف موسسه  برای دانشجویان  وجود دارد

جهت اطلاعات بیشتر با شماره نلفن های زیر تماس حاصل فرمایید

جهت اتصال به تلگرام موسسه کلیک کنید