ثبت نام درمقطع کارشناسی

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام در رشته‌های دوره‌های كاردانی به كارشناسی ناپيوسته سال ١۴۰1، می رساند برای پذيرش در رشته‌های موسسه می توانند از روز یک ‌شنبه مورخ 29 خرداد تا روز یکشنبه  مورخ 5 تیر به یکی از روش های ذیل اقدام نمایند:

1. مراجعه به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش، ثبت‌نام و انتخاب رشته های دانشگاه و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما
  2. مراجعه حضوری به دانشگاه و طی مراحل ثبت نام و انتخاب رشته با مشاوره کارشناسان ثبت نام.
  3. تماس با شماره های موسسه  جهت  کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی برای ثبت نام غیر حضوری
  4. ارسال پیام به شماره واتساپ 09104687189  برای برقراری تماس با داوطلب از طرف کارشناسان دانشگاه

ضمنا تاکید می گردد علاوه بر فارغ التحصیلان مقطع کاردانی  دانشجويان کاردانی كه در شهريور و يا بهمن ماه سال 1401 فارغ التحصيل خواهند شد، هم مجاز به ثبت نام  می باشند.

رشته های کارشناسی ناپیوسته دایر در موسسه

• علوم ورزشی (تربیت بدنی )
  • حسابداری
  • مهندسی حرفه ای ایمنی صنعتی