نحوه ثبت نام وارسال مدارک و انجام انتخاب واحد غیر حضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹

آن دسته از پذیرفته شدگان که تمایل به مراجعه حضوری ندارند می توانند مراحل ثبت نام غیرحضوری را از چهارشنبه ۹۹/۸/۷ لغایت ۹۹/۸/۱۱به شرح ذیل طی نمایند .

۱-هماهنگی تلفنی پذیرفته شده با کارشناسان موسسه

۲-ارسال اسکن مدارک زیر به آدرس ایمیل : File@aqi.ac.ir با ایمیل شخصی پذیرفته شده

۳-بررسی مدارک و انجام ثبت نام اولیه توسط کارشناسان وارسال نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به پورتال دانشجویی به ایمیل ثبت نام شده

۴-واریز شهریه از طریق پرداخت الکترونیکی در پورتال و قطعی شدن ثبت نام

تمامی دانشجویانی که ثبت نام آنها قطعی می گردد می بایست از عصر روز دوشنبه ۱۲ آبان با مراجعه به پورتال در سایت موسسه برنامه هفتگی نیمسال خود را مشاهده و مطابق برنامه و با استفاده از نام کاربر و رمزی که اعلام شده در کلاس های مجازی که ازچهارشنبه ۱۴ آبان شروع می شود شرکت نمایند.

• دانشجویان پسری که می بایست معافیت تحصیلی بگیرند باید مراجعه حضوری داشته باشند یا حتماً مراتب را با موسسه در میان تا تعیین تکلیف شوند.

مدارکی که باید از آنها اسکن تهیه و به آدرس ایمیل بالا ارسال شوند

۱- مدرک کارشناسی و نیز کاردانی برای کارشناسی ناپیوسته

تبصره : برای مواردی که اصل مدرک کارشناسی آماده نیست گواهی موقت و یا فرم تائید شده دانشگاه محل تحصیل کارشناسی

۲-تمام صفحات شناسنامه