اطلاعات لازم برای ‌ ثبت نام پذیرفته شدگان دوره‌های‌کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته ‌سال ۹۹

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان گرامی که موسسه علامه قزوینی را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب نموده اند، توجه عزیزان را به توضیحات ذیل ، معطوف می‌دارد.

زمان و نحوه ثبت نام

ثبت نام از روز چهارشنبه ۷آبان لغایت دوشنبه ۱۲ آبان می باشد
پذیرفته شدگانی که تمایل دارند می توانند به صورت حضوری از ساعت ۹ الی ۱۴ به پردیس اصلی موسسه مراجعه و با رعایت پرو تکل های بهداشتی ابلاغی ثبت نام ومراحل انتخاب واحد خود را طی نمایند.
برای ان دسته از پذیرفته شدگانی که تمایل به مراجعه حضوری ندارند امکان ثبت نام غیر حضوری فراهم گردیده که نحوه ثبت نام و ارسال مدارک و انجام انتخاب واحد در اطلاعیه مربوطه در همین سایت و سایر کانال های ارتباطی موسسه منتشر می گردد.
ضمنا نحوه تحویل اصل مدارک ارایه شده در ثبت نام غیر حضوری و اجرای مفاددستور العمل ثبت نامی سازمان سنجش متعاقبا از طریق اداره تحصیلات تکمیلی اطلاع رسانی خواهد شد.
*عدم تعیین تکلیف در زمان مقرر برای ثبت‌نام ، به منزله انصراف از ادامه تحصیل پذیرفته شده تلقی خواهد شد.
*حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام در ثبت نام حضوری الزامی است.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

۱-اصل‌ وسه برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.
– پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم دفترچه را ارائه‌ نمایند.
– پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته دانشجوی سال آخر بوده‌اند و در مهلت ابلاغی دستور العمل ثبت نامی سازمان سنجش فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر را از موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و در زمان ثبت‌نام ارائه نمایند.
-پذیرفته‌شدگان دارای مدرک تحصیلی معادل لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۱۵/۴/۹۲ شورای گسترش آموزش عالی باشند
۲-اصل مدرک کاردانی (فوق دیپلم)و ۳ برگ کپی آن (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)
۳-اصل ریزنمرات مقطع کارشناسی و کاردانی (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته )
۴-اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
۵- چهار قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌
۶-مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۸مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌(.

شهریه

نکات مهم در خصوص پرداخت شهریه

۱- تسهیلات ویژه برای پرداخت اقساطی شهریه جهت دانشجویانی که امکان پرداخت نقدی ندارند فراهم می باشدکه برای اطلاع از جزییات می توانید با واحد تحصیلات تکمیلی و یا امور مالی موسسه تماس بگیرید
۲- امکان بهره مندی از وام دانشجویی صندوق رفاه برای دانشجویان وجود دارد که اطلاع رسانی خواهد شد