اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های کارشناسی مهر ۱۴۰۰

ضمن عرض تبریک ، به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان در موسسه آموزش عالی علامه قزوینی می رساند ثبت نام و انتخاب واحد حضوری از روز سه شنبه ۶ مهر لغایت ۵شنبه ۸ مهر از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر در پردیس اصلی موسسه انجام خواهدشد.
با توجه به وضعیت موجود برای پذیرفته شدگان غیر بومی امکان ثبت نام مقدماتی و اولیه به صورت غیر حضوری فراهم گردیده که متقاضیان درصورت تمایل برای استفاده از این تسهیلات باید تقاضای خود همراه با اسکن مدارک مورد نیاز را حداکثر تا روز چهارشنبه ۷ مهر به ایمیل زیر ارسال کنند بعد از دریافت مدارک برای طی مراحل بعدی ثبت نام با آنها تماس حاصل خواهد شد لذا حتما یک شماره همراه و یک شماره ثابت در ایمیل ارسالی برای برقراری تماس ذکر نمایند.

مدارک مورد نیازجهت ثبت نام:

❇️اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا مدارک سه سال برای فارغ التحصیلان سیستم ۳-۳-۶ یا مدرک کاردانی و یک سری کپی کامل
❇️ اصل ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی
❇️اصل شناسنامه و کارت ملی و یک سری کپی کامل
❇️۳ قطعه عکس ٣*۴
❇️ارایه کارت پایان خدمت در صورت گذراندن دوره ضرورت

آدرس : قزوین خیابان نواب شمالی مجتمع ادارات نواب بلوار مالیات جنب اداره صنعت و معدن

شماره تلفن : ۰۲۸۳۳۳۷۲۱۲۷ – ۰۲۸۳۳۳۷۴۹۳۶ – ۰۲۸۳۳۳۷۲۱۲۶

❇ آدرس ایمیل جهت ارسال مدارک برای ثبت نام غیر حضوری آموزش file@aqi.ac.ir