اطلاعات لازم برای ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ( بدون آزمون )

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان  گرامی که موسسه علامه قزوینی را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب نموده اند، توجه عزیزان را به توضیحات ذیل ، معطوف می‌دارد.

زمان و نحوه ثبت نام

ثبت نام از روز چهارشنبه ۱۷د ی لغایت دوشنبه ۲۲ دی می باشد

پذیرفته شدگانی که تمایل دارند می توانند به صورت حضوری از ساعت ۹ الی ۱۴ به پردیس اصلی موسسه مراجعه و با رعایت پرو تکل های بهداشتی ابلاغی مراحل ثبت نام خود را طی نمایند.

.

*عدم تعیین تکلیف در زمان مقرر برای ثبت‌نام ، به منزله انصراف از ادامه تحصیل پذیرفته شده تلقی خواهد شد.

*حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام در ثبت نام حضوری الزامی است.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

۱-اصل‌ وسه برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

۲- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم دفترچه را ارائه‌ نمایند.

۳– پذیرفته‌شدگانی که دانشجوی ترم  آخر هستند به شرط فارغ التحصیلی تا ۳۰ بهمن ۹۹ مجاز به ثبت نام می باشند.

-پذیرفته‌شدگان دارای مدرک تحصیلی معادل لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۱۵/۴/۹۲ شورای گسترش آموزش عالی باشند

۴-اصل مدرک کاردانی (فوق دیپلم)و ۳ برگ کپی آن (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)

۵-اصل ریزنمرات مقطع کارشناسی و کاردانی (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته )

۶-اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۷- چهار قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

۸-مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۸مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌(.

شهریه

نکات مهم در خصوص پرداخت شهریه

تسهیلات ویژه برای پرداخت اقساطی شهریه جهت دانشجویانی که امکان پرداخت نقدی ندارند فراهم می باشدکه برای اطلاع از جزییات می توانید با واحد امور مالی موسسه تماس بگیرید

امکان بهره مندی از وام دانشجویی صندوق رفاه برای دانشجویان وجود دارد که با مراجعه به سایت صندوق رفاه قابل ثبت نام است

ان دسته از پذیرفته شدگانی که تمایل به مراجعه حضوری ندارند  می توانند برای ثبت نام غیرحضوری شرح ذیل عمل نمایند .

-هماهنگی تلفنی پذیرفته شده با کارشناسان موسسه۱-

۲-ارسال اسکن مدارک زیر به آدرس ایمیل : File@aqi.ac.ir با ایمیل شخصی پذیرفته شده

۳-بررسی مدارک و انجام ثبت نام اولیه توسط کارشناسان وارسال نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به پورتال دانشجویی به ایمیل ثبت نام شده

۴-واریز شهریه از طریق پرداخت الکترونیکی در پورتال و قطعی شدن ثبت نام

تمامی دانشجویانی که ثبت نام آنها قطعی می گردد می بایست از عصر روز دوشنبه ۱۲ آبان با مراجعه به پورتال در سایت موسسه برنامه هفتگی نیمسال خود را مشاهده و مطابق برنامه و با استفاده از نام کاربر و رمزی که اعلام شده در کلاس های مجازی که ازچهارشنبه ۱۴ آبان شروع می شود شرکت نمایند.

دانشجویان پسری که می بایست معافیت تحصیلی بگیرند باید مراجعه حضوری داشته باشند یا حتماً مراتب را با موسسه در میان تا تعیین تکلیف شوند.

مدارکی که باید از آنها اسکن تهیه و به آدرس ایمیل بالا ارسال شوند

۱- مدرک کارشناسی و نیز کاردانی برای کارشناسی ناپیوسته

تبصره : برای مواردی که اصل مدرک کارشناسی آماده نیست گواهی موقت و یا فرم تائید شده دانشگاه محل تحصیل کارشناسی

۲-تمام صفحات شناسنامه