اطلاعیه مهم امور دانشجویی در خصوص فرایند پرداخت وام دانشجویی

الف – اقدام دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه:

ورود به پورتال دانشجویی از طریق سایت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir

1 – دانشجوی ورودی جدید و بدون پرونده در سامانه جامع صندوق:

• انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید
  • وارد کردن کد  ملی و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو
  • وارد کردن تابعیت،محل صدور،مرکز آموزشی،رشته تحصیلی،نوع دوره،مقطع،سال ورود،نیمسال ورود،شماره دانشجویی،تلفن ثابت و همراه و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره
  • در صورت تایید دانشجو توسط دانشگاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه ،دانشجو با ورود به پورتال دانشجویی و ثبت کلمه کاربری و رمز عبور درخواست وام می نماید.

۲ – دانشجوی ورودی جدید در مقطع جدید ودارای پرونده در سامانه جامع صندوق:

• وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور(که همان کد ملی دانشجو بدون خط تیره می باشد)
  • در صورتی که مقطع تحصیلی قبلی تعیین تکلیف شده باشد(صدوردفترچه یا تسویه حساب)وارد بخش اطلاعات دانشجو شده و ثبت مقطع تحصیلی جدید را انتخاب می نماید.
  • پنجره جدید باز شده مقطع قبلی و تعیین تکلیف شده را نمایش میدهد و دانشجو می بایست درخواست ایجاد مقطع تحصیلی جدید را انتخاب نماید.
  • وارد کردن تابعیت،محل صدور،مرکز آموزشی،رشته تحصیلی،نوع دوره،مقطع،سال ورود،نیمسال ورود،شماره دانشجویی،تلفن ثابت و همراه، و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره

ب- مراجعه دانشجو به دانشگاه جهت مطابقت و تایید ثبت نام اولیه به همراه مستندات اعم از اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی ، سند تعهد محضری، شماره حساب فعال به نام دانشجو و کارت دانشجویی

تذکر۱: دانشجو می بایست با توجه به محدودیتهای فنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۶ بعدازظهر تا تاریخ ۱۰/۹/۹۹در پورتال دانشجویی ثبت نام نماید.

تذکر۲: نام کاربری کلیه دانشجویان،کدملی به صورت ۱۰رقم عددی و بدون خطوط بین آن می باشد.

تذکر۳: کلمه عبور برای دانشجویان قدیمی همان کلمه عبور قبلی و برای دانشجویان جدید همان ۱۰رقم عددی کد ملی و بدون خطوط بین آن است.